Söta lilla Gadaffi

image

Det är svårt att tro att söta lilla Gadaffi ska bli en gigantisk vakthund… undrar hur länge till han kan sitta i knät? :)

Mads-kurs idag också, vilket var jätteroligt! DC var grymt fin och jag är bara supernöjd! Det jobb vi gjorde i fredags och igår har gett stora resultat redan. Så vi kunde i princip fortsätta där vi slutade igår. Skönt att det inte går in genom ett långt hästöra och ut genom det andra. Nu sitter jag i bilen på väg hem till stallet med en trött trött häst i transporten. Jag är faktiskt rätt trött jag också, och det är svinäckligt väder ute. Det blir till att lämna pålle i hagen och sedan åka hem och plugga med en stor mugg te som sällskap. Larson var ute på en lång ridtur igår, så han får vila!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s