Hej då Danilo!

Idag har Danilo flyttat hemifrån. Danilo bodde i boxen snett emot DC, och han är en av DC’s bästa vänner. Jag har känt Danilo ända sedan hösten 2008, då han flyttade in på Nibble. Danne, som han kallas, ägs av Anna, som brukar träna för mig.

Anna har tävlat Danne upp tom PSG. De har jobbat ihop i 4 år, men nu var det dags för Danne att gå i pension, 19 år gammal. Bilden nedan är från Tre Små Gummors Cup i Nora, 2009. Anna och Danne vann MsvB:3, jag och Grandessa kom 2:a. Det firade vi med att busa loss ordentligt på ärevarvet!

 

Jag har faktiskt tävlat lite på Danilo jag också. Under Div III 2009 red jag två av omgångarna på honom, den ena vann vi både individuellt och i lag, och i den andra omgången var vi 3:a individuellt. Jag red honom dessutom i Div II 2010. Bilden nedan är från Div II 2010, omgång 2.

 

Danilo har fått ställa upp på många roliga upptåg genom åren. Här nedan är han på WFRK’s Julshow 2009 tillsammans med Linda. De red i tomtekadriljen. 2010 var Danne täthäst i tomtekadriljen tillsammans med Anna.

Danne är, och har alltid varit, en supersnäll gentleman. Inför en hoppträning under denna höst gick han lös i ridhuset på släptåg efter DC medan Anna byggde fram hinder. När det kom in främmande ston i ridhuset tog jag tygeln och hade honom som handhäst, men det hade nog egentligen inte behövts. Han gick med nosen intryckt i DC’s svans helt frivilligt :)

Nu flyttar Danne till Göteborg, där han faktiskt bott även innan han blev stockholmare. Han kommer att få det toppen där!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s