Missa inte superclinic!

Ni får absolut inte missa att Segerstas elitsatsning Swedish Equestrian Challenge nu kommer att ge sig ut på en Roadshow och hålla clinics runt om i landet! Biljetter hittar ni HÄR! Klicka upp bilden nedan för mer info…

De som håller dessa clinics är bland andra mina tränare Mads Hendeliowitz och Karin Öljemark, tillsammans med flera av Segerstas GP-ryttare. Själv ser jag fram emot det här jättemycket, jag är övertygad om att det blir väldigt lärorikt och roligt! :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s