Jerringpriset till Rolf-Göran Bengtsson!!!

Jerringpriset till Rolf-Göran Bengtsson! Så jäkla underbart!! Det är helt fantastiskt inte bara för RGB själv utan för hela ridsporten! Och vilken överlägsen seger det var, med 44,6% av de totala rösterna, 2:an hade 28,9%! Det är ju verkligen ett bevis på hur starka vi ridsportare är när vi går ihop för samma sak! Jag hoppas på att ridsporten kommer att synas ännu mer i medierna nu, det har ju RGB verkligen bidragit till redan innan Jerringpriset. Hans tacktal gav mig ett nytt favoritcitat, ”Det är lätt att förlora, och det ser lätt ut när vi vinner…”. Väldigt sant!

Grattis till Rolf-Göran, och till alla oss andra hästmänniskor också!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s