Hjälmen på – hatten av för fler!

Nu har min dressyrhatt som aldrig kom till användning legat ute på Blocket i mer än två veckor… Inte ett enda svar har jag fått, samtidigt som jag lyckats sälja både ett par urvuxna ridstövlar, en Thiedemantygel, två tävlingsskjortor och ett skjortbröst med plastrongnål, samt fått flera förfrågningar på en allroundsadel. Det känns som ett rätt så tydligt tecken på att marknaden för hattar sviktar.

Jag har ju gått med i Riders4helmets och nu har de publicerat en översättning av mitt blogginlägg om att aldrig rida utan hjälm på sajten! Riders4helmets finns även på Facebook och har just nu en tävling om ”din bästa hjälmhistoria”. Du kanske har något att skicka in?

Min pappas kusin Fran har en hjälmhistoria som jag fått lov att dela med mig av här på loidressage:

When I was 8, and we had just moved to our house in Merrie Oaks in Clinton, SC I made friends with the families who had horses. One horse took off with me, pulling all the stunts that old, grumpy horses are apt to pull, and went under a low branch, sweeping me from his back, but onto a large pile of rocks. I was wearing my ”hard hat”, a helmet I wore during my brief tenure as a riding student in Ft. Benning, GA. A neighbor, who was a dr, checked me out and said the helmet saved my skull. Mom kept that helmet for years, and it was a reminder that anything can happen, and fast.

Fick nya Hippson i brevlådan häromdagen. Superkul att mitt bloggande har hittat in där!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s