Phantom of the Opera

Min vackra, vita prins..

Trots att PH var enögd (medfödd microoftalmi) startade han både Msv Dressyr och Lätt fälttävlan, men han hade det svårt med galoppombytena där han skulle landa i en ny galopp åt det hållet där han inte hade någon syn. Han var otroligt ambitiös, nästan lite för ambitiös ibland, och ville väldigt gärna göra precis rätt. PH var en riktig olycksfågel, han kom in med småsår från hagen mest varje dag. Nyårsdagen 2008 blev han sparkad i hagen, så illa att han hamnade i hängmatta på Ultuna. Trots det hann vi tävla en del, och jag lärde mig massor under vår tid tillsammans. Phantomen var verkligen en speciell häst, one of a kind. Jag saknar honom väldigt mycket.

5 kommentarer

Under Allmänt

5 svar till “Phantom of the Opera

 1. Malin Håkansson

  Jag saknar honom otroligt mycket jag med, men är så tacksam att han fick tillbringa sin sista tid hos dig. Han kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta!

 2. Anita Ahlström

  Härligt att få se honom här, denna underbara vita häst, one of a kind!
  Jag tränade honom och Malin under alla år tills hon sålde honom till dig. Min son, som studerade till veterinär, hälsade på PH under hans tid på Ultuna.

  Hälsningar
  Anita Ahlström

  • Jag kommer ihåg när din son hälsade på PH, jag var inte där då men jag minns att han skulle göra det :) Vilken tur vi hade att den sista lediga hängmattan var åt ”rätt” håll, så att PH hade sitt fungerande öga ut mot stallgången!

   • Anita Ahlström

    Ja, jag vet. För några år sedan visade min son runt mig på kliniken och talade då om vilken box PH hade stått i.

    Han ser jättetrevlig ut, din nya stjärna!
    Hälsningar
    Anita

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s