Härlig respons på Ridsport-artikeln!

Det är otroligt kul att få så mycket positiva reaktioner på gårdagens inlägg och artikeln i Ridsport! Massor av nya ”Gillningar” av Facebook-gruppen loidressage och överlägset visningsrekord här på webbsidan. Det kan ju inte innebära annat än att folk håller med i hjälmfrågan, härligt!

Det viktiga är förstås att många börjar att fundera lite extra och att några som redan funderat kanske fick en liten puff för sitt eget beslut!

Ofta när jag berättar att jag vill satsa 100% på ridningen har jag fått höra något i stil med  ”Man måste ju plugga vidare parallellt med ridningen för att ha något att falla tillbaka på om man skadar sig… Men om de kraschar huvudet då?, tänker jag..

Den här dagen har jag spenderat på Segersta, med större delen av teamet Swedish Equestrian Challenge, som tränat tillsammans. Det är otroligt inspirerande och nyttigt för mig, både som ryttare och för att själv kunna hjälpa mina egna elever. Karin, Mads och Jeanna arbetar sina egna hästar tillsammans och stöttar varandra med konstruktiv kritik.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s