Mission accomplished

Nu är min del av uppdraget avslutat. Jag har jobbat färdigt med Don Larson, eftersom vi flyttat från Nibble och hans ägare Helena nu tar hand om honom själv. Elina har fått lite introduktion i hur jag har arbetat med honom och jag hoppas att det kommer att gå jättebra att utveckla honom vidare till en fin ridhäst!

Sommaren 2008 – Mini-Larson njuter av solen i hagen

Jag är riktigt nöjd med vad vi hittills åstadkommit! Larson går balanserat och stabilt i alla gångarter, fattar galopp på hjälpen och kan flytta undan för skänkeln. Pga massor av problem med hans tänder och käke kom vi inte igång med själva inridningen förrän i slutet av hösten. Man rår ju inte över omständigheterna, särskilt inte i hästlivet..

Hur som helst önskar jag Don Larson all lycka i framtiden!! :)

1 kommentar

Under Allmänt

Ett svar till “Mission accomplished

  1. Linda

    Vilka hemska hovar Sessan hade där! Men Larsson var gullig =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s