Lysande affärer!

Jag är nu ett stort fan av Blocket. Har lyckats sälja: frack, ridstövlar, skjortbröst med plastrongnål, tävlingsskjortor och Thiedemanntygel på ett par veckor.

För det jag fått in planerar jag att köpa ett par Königstövlar som jag också hittade på Blocket. Ett par bra-att-ha-stövlar tänkte jag, så att jag inte sliter på de cognacsfärgade varje dag. Imorgon ska jag prova dem jag hittade på annons, måtten verkar stämma så hoppas att de passar.

Det enda jag har kvar på annons nu är ett sprillans nytt, ursnyggt Otto Schumacher-träns… sugen? Hör av dig!

Idag hjälpte Karin mig att hitta en stång till DC eftersom jag ska lämna tillbaka den jag har nu, hade bara lånat den av en kompis. Alla mina stänger är för stora för DC’s lilla mun och alla mina träns/kandar är för små till hans långa huvud… Karin plockade fram en kandarstång ur sina gömmor, som jag får prova ett tag. Först var jag lite orolig för att DC inte skulle gilla den, eftersom den var väldigt annorlunda mot den jag ridit med senaste tiden. Men Karin hade såklart tagit fram helt rätt bett och DC funkade superbra på den! :)

Jag hade även träning för Emma och Dolly. Vi jobbade med programteknik och det var stor skillnad från förra gången så de måste ha tränat bra under veckan! Kul att se!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s