Grymt tacksam!

Idag vill jag verkligen framföra ett stort och varmt tack till min sponsor MYONE som hjälper mig på vägen att förverkliga mina drömmar och sponsrar mitt deltagande i Ungdomselitsatsningen med Segersta Sportryttare!

Segerstas ungdomselitsatsning är full av aktiviteter som kommer att ge mig bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas och nå mina mål. Vi har flera mycket duktiga och engagerade Grand Prix-ryttare som mentorer och tränare i satsningen. De tränar själva för Patrik Kittel som kommer till SEQ och stöttar teamet ”Swedish Equestrian Match” mot OS i Rio 2016.

Just nu är Mads o Jeanna på väg till södra Frankrike med Weihenstephaner, Jimmie Choo SEQ , Son of Chex, Kataleijs Vilja och Liza Minelli för att starta tävlingssäsongen på allvar. Man kan följa deras blogg på Dressyrringen.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s