Sista dagen på nästan 4 månaders väntan…

Full fart för mig idag…!

Jag var uppe tidigt för att hämta Karin och skjutsa henne till Arlanda. Hon skulle åka ner till södra Frankrike för att coacha Mads och Jeanna under deras andra tävlingsvecka. Nej, jag är verkligen inte avundsjuk eller så, det är ju bara 20 plus om dagarna där nere…

Sedan åkte jag tillbaka till Wallstanäs, pysslade med Lumpi och red De Chenta.  Läromästare är ju bara förnamnet! Chenta var jättefin, hon är verkligen kul att rida. Hon är (såklart) otroligt välriden och dessutom väldigt positiv.

Senare på dagen följde mamma med till stallet för att filma lite när jag red DC. Det hade vi inte så mycket för eftersom kameran la ner verksamheten, men DC gick toppenbra i alla fall.

Så blev det ett ordentligt skumbad för svettiga hästen, vilket var ganska länge sedan eftersom det varit så pass kallt. Jag var lite elak och tvättade huvudet på honom också, det behövdes faktiskt. Han är ändå väldigt snäll och låter mig göra det utan tjafs.

Imorgon är det äntligen dags för årets första tävling, som jag har längtat..! Närmare bestämt ända sedan 11-11-11, då vi gjorde förra årets sista tur innanför de vita staketen. Imorgon rider vi MsvC:1 hos Sigtunabygden (Helgestabodarna), start 14.24. Mitt huvudsakliga mål är en säsongsdebut på en avspänd och glad häst, inget annat. Men ändå – tagga!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s