Amazing

Årsdebuten resulterade i en 3:e plats för mig och DC! Jag är supernöjd!

Debut även för min nya Samshield-hjälm – den är såå bekväm!!

Roligast av allt är att DC var så glad att vara tillbaka på banan igen! Han gillar verkligen att tävla. När jag fläteade manen var han supertaggad och ville åka på en gång, sedan sprang han nästan in i transporten. Många hästar äter ju dåligt på tävling, men DC är precis tvärtom, han äter mycket mer än vanligt. Jag tyckte att det skulle räcka med att han fick sin vanliga höranson, men den tog slut och han blev ordentligt sur när han inte fick påfyllning i hölakanet…

Stjärnan solar lite efter ritten

DC är numera helt okej med att vänta i transporten, så var det inte under sommarsäsongen förra året. Då fick jag be om sena starttider för att han inte skulle stå och hoppa och banka, nu har han mognat lite och funkade bra med att vänta även i höstas. Men han vill fortfarande gärna ha sällskap om han kan få det, och gnäggar ivrigt så fort han får syn på mig eller mamma.

Hur som helst, DC’s tävlingsattityd är helt amazing, söta hästen! Jag är såå glad att säsongen är igång!!

3 kommentarer

Under Allmänt

3 svar till “Amazing

  1. Matilda

    Ohh vad jag vill ha häst :(

  2. Anita Ahlström

    Grattis Louise! Amazing!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s