Mer än tusen ord

Den här bilden på DC tog jag efter vår ritt igår, och den får symbolisera hur jag känner mig idag – väldigt väldigt trött! Jag blev helt slut av gårdagen, trots att vi bara red en klass. Jag var i och för sig uppe rätt tidigt och höll en träning för Linnea och Dixie på Vallatorp på morgonen, och när vi kom tillbaka till stallet på kvällen hade jag De Chenta kvar att rida, så lite ursäktad är jag väl. Det ska bli intressant att se vilket humör DC är på idag, han kanske är lika trött han också? Vi ska bara skritta ut i skogen en sväng, jag skulle tro att det räcker bra för honom. Själv ska jag rida Chenta också. Annars ser dagen rätt tom ut, skönt med sportlov :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s