Dubbelpremiär!

Så, nu har jag och DC gjort premiär som clinic-hållare och clinic-häst! Jag är väldigt nöjd med clinicen, jag fick fram det mesta jag ville ha sagt och fick intressant och bra respons från publiken. Det var kul att det kom en hel del frågor och funderingar.

Jag är dessutom glad över att högtalarsystemet fungerade som planerat. Vi gjorde en lite galen grej och satte ihop mitt tränarheadset med ett par högtalare som pappa köpte 1991 på en flygplats i Holland för att använda på vår segelbåt :) Rätt coolt att det fungerade tycker jag, men DC tyckte väl att det var sådär lagom coolt. Han var lite halvt konfunderad över att jag satt och tjattrade oavbrutet på hans rygg. Dessutom hördes ju matte på läktaren också, hur kan hon vara på två ställen samtidigt?? Det kan inte vara lätt att vara häst…

Men DC skötte sig riktigt bra med tanke på att han inte varit med om det förut. Jag kan ju inte kräva full koncentration av honom när jag har mer än halva min koncentration någon annanstans!

4 kommentarer

Under Allmänt

4 svar till “Dubbelpremiär!

 1. Katten

  Det var en strålande clinic Loi! Det gjorde du jättebra! och DC också – som ville muntra upp det hela med lite glada skutt! : )
  Ett stort tack å Waxholms Fältrittklubbs vägar!

  /Katten

 2. Anna

  Stort tack, Loi, för inspirerande programridningsclinic i går!! Nu vill vi tävla!! Ska bara köpa häst först… ;-)
  Jag tycker Jenny kan få ett tack också, som följer med dig överallt och hjälper till å fixar!
  /Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s