Åsna mellan tre hötappar

Ni som läst här på loidressage under fliken OM MIG har säkert sett följande stycke:

Hästar och dressyr är mitt absolut största intresse och den enda framtid jag kan tänka mig. Jag går sista året på Stockholms Idrottsgymnasium och mitt mål är att därefter få plats som elev hos en riktigt duktig dressyrryttare.

Hur gör jag nu då? När:

 • Det är 13 veckor kvar av den sista terminen på gymnasiet. Studentmössan har kommit, biljetterna till skivan är köpta, flaket bokat och klart sedan länge, igår kollade jag och tjejerna i Gallerian på studentklänningar och jag funderar på skor.
 • Jag har möjlighet att få komma som ”working dressage student” till USA, men har inte råd att ta med DC (flygbiljett för ca 55.000 kr enkel resa….) och inte heller möjlighet att lämna honom hemma …
 • Jag plötsligt får en plats som Beridarlärling hos en av landets främsta dressyrryttare, som allra helst skulle vilja att jag hade börjat typ i förrgår!?

Jo, man bestämmer sig för att think outside the box och ber sin rektor om lov att få gå klart gymnasiet på distans.  ”Självklart, sa rektor Fredrik, det måste vi ordna!”

Så nu har jag en dryg vecka på mig att avsluta så mycket skoljobb jag någonsin klarar, att planera hur resten av terminens jobb ska genomföras i praktiken och samtidigt packa ihop både mig och DC för avfärd …

Fortsättning följer….

När man talar om åsnor: Min fina C-ponny Grey Gambler träffar sina nya kompisar Visan och Himla för första gången. ”Ska jag bo med de där långöronen? Seriöst???” (Det gick superbra)

4 kommentarer

Under Allmänt

4 svar till “Åsna mellan tre hötappar

 1. Karin Källström

  Gud så spännande! Vilken chans!

 2. Tina

  Grattis! Du är så värd det!

 3. Monika

  Åh vad roligt, grattis!!

 4. Linda

  Va roligt, grattis! Var ska du???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s