MsvB-debut för Don Cameron

Idag är det tävling i Heby för mig och DC. Det är en rätt speciell tävling eftersom det är premiär för DC i MsvB (för den lite mindre insatta kan det beskrivas som steget upp från de lättare klasserna eftersom det är vår första start med galoppombyten i programmet).


Senast jag red MsvB:3 tror jag var när Nalle och jag kvalade till Junior SM 2010. Det var i den klassen man kvalade fram till 2011. Vårt andra av de två kvalen red vi på Vikbolandet och var 2:a med 70% från en av domarna :)

Idag är mitt mål att kunna rida med lite mer tryck bakifrån än senaste tävlingen. Då red jag ganska försiktigt i och med att det var första starten för året. Idag vill jag ha lite mer power i DC, utan att han blir överladdad. Krånglig balansgång som vi ska försöka göra så stadigt som möjligt! Dessutom vill jag förstås få till galoppombytena även inne på banan!

Återkommer senare under dagen…

3 kommentarer

Under Allmänt

3 svar till “MsvB-debut för Don Cameron

  1. Anita Ahlström

    Lycka till!

  2. Emma

    Rider du / tävlar du inte nalle längre? :)
    Fin blogg!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s