Kärleken är en atombomb…

…och precis så var det med min kärlek DC idag. Han var en atombomb redo att smälla i luften redan när jag satt upp för att börja rida fram i Heby, men till skillnad från Ranelid kom vi inte allra sist ;) DC rörde sig trots allt väldigt trevligt emellan sina små ryck, men gav nog inte ett helt städat intryck eftersom folk flyttade på sig noga när jag skulle ut och in på framridningen, haha..

Jag kan inte säga att jag är nöjd med ritten, men jag är inte helt missnöjd heller. De saker i programmet som jag trodde skulle bli svårast funkade klart över förväntan, så det är jag jättenöjd med. Däremot hade vi alldeles för mycket missar på enkla grejer som vi vanligtvis har lätt för, det känns rätt surt, och poängen blev därmed såklart kassa.

Jag satte ju upp två mål för dagens ritt – att jag skulle kunna rida med ganska mycket tryck bakifrån i DC och att bytena skulle funka. Båda de målen lyckades vi uppfylla – DC gick i en mer kompakt spänstig form än senaste starten och ALLA 4 bytena var rena och på rätt plats!!

När vi kom hem hjälpte mamma mig att fixa allt med grejerna och med DC, medan jag tog Lumpi på en kvällstur i ridhuset.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s