Monster!

Jag är verkligen supertrött idag! Gårdagen var låång, och i natt levde min lilla monstervovve rövare och gjorde det omöjligt för mig att sova ordentligt. DC fick en välförtjänt vilodag idag, men inte jag. Jag var i skolan under dagen och höll först ett rejält föredrag i kursen Engelska C, sedan hade vi ett par timmar företagsekonomi och pluggade bokföring.

Ibland är Chichi rätt söt ändå, även om hon var billig i natt.

DC fick alltså vila, men jag red Lumpi vilket var riktigt roligt. Han är så löjligt positiv, det verkar inte finnas någonting som kan få den hästen på dåligt humör :) Att han dessutom rör sig väldigt trevligt gör ju inte direkt saken sämre.

Imorgon kommer DC’s kiropraktor Malin och kollar att han känner sig fräsch i kroppen. Jag är lite avundsjuk på honom faktiskt..

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s