Pensionären i Strängnässkogen

Igår ringde Anja som har min älskade Nalle!


Nalle och en liten bit av Anja.

Hon berättade att de nu äntligen kan ta sig iväg efter en halkig vinter med problem både att rida hemma och att komma iväg till något ridhus. När det var lite bättre med snö kunde hon rida i hagen och då gick Nalle som den kung han är!

Han och hans kompis svarta shetlandsponnyn Herman är verkligen bästisar och när Herman inte har lyckats att ta sina oskodda små hovar fram till samma ställen som Nalle som har fyra 4-broddade skor har sprungit har det varit väldigt tråkigt för dem…

Det är så skönt att höra att världens bästa Nalle har det toppen och att Anja är så glad att ha honom. Ett bättre pensionärshem kunde jag aldrig ha hittat till min underbara häst, som gick 14 år på dressyrbanorna med starter upp t o m Intermediaire I och fyra JSM <3


På den här tävlingen i Mariefred träffade Nalle och jag Anja för första gången.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s