Tacksam, överraskad och glad

Jag har ofta väldigt många omkring mig att tacka för allt möjligt. Idag är jag särskilt tacksam för att jag dels har min snälla mamma och dels världens bästa födelsedagsbarn Malin, vår superduktiga kiropraktor, som ställer upp i alla väder med största leendet.

                           
Mamma och min knashäst                       Malin Lindholm Collin

Själv var jag tvungen att vara i skolan i morse, när DC hade besök av Malin. Eftersom hon kunde komma kl 09.00 fick han gå ut i hagen först och den syn som mötte min stackars mamma som skulle ta hand om honom tillsammans med Malin kan ni kanske föreställa er en vårdag som idag. När all snö och is försvunnit från hagen är den ju BLÖT och MJUK att ligga och leka SPA. i… Mamma säger att DC var den absolut värsta gris hon tagit hand om sedan 2005. Han hade lera i ögon och öron, bootsen vägde typ 3 kg styck och täcket hade ca 2 cm lera på både ut- och insidan:) De linade honom på stallplan på väg in till spolspiltan och då for f..n i min lilla häst som bockade runt gårdsplanen så mamma fick styra upp honom mot stallväggen för att ha en chans att få stopp.

TACK FÖR HJÄLPEN!!

En helt otrolig överraskning fick jag när det dök upp länderstatistik på WordPress. Min lilla websida har läsare utanför Sverige, så himla kul! Att jag har vänner från USA, England, Frankrike, Norge och Danmark som följer loidressage visste jag i och  för sig, men listan visar även många läsare från Peru, Schweiz, Spanien, Brasilien, Polen  och många fler länder.

Galet överraskande är att man hittat loidressage från Malaysia, Nya Zealand, Quatar och Japan! Jag är förstås jätteglad och stolt över det och hoppas att Google Translate eller Bing sköter sig bra,  så ni som hittat hit från runt om i världen vill titta igen :) TACK!!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s