Första dagarna

Nu har jag jobbat på Segersta i två dagar.  Jag trivs jättebra, men jag är rätt trött.  I tisdags blev det ganska sent på jobbet eftersom jag hade några timmar ledigt på eftermiddagen för att rida DC.  Men igår fick han  vila och jag var bara hos honom och mockade  och tog hand om honom. Han verkar också trivas bra – täckt i lera:)

Idag åker Jeanna till hingstdagarna i Finland med Duendecillo P, så sen har jag allihopa här hemma att ta hand om. Dessutom är det Elitungdomsträning på fredag och Mental Workshop med Karin på lördag.  Det ska jättekul!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s