Träningsvärk!

Det kommer att vara grymt nyttigt för min ridning att jobba fysiskt och bli starkare och inte bara slappa i skolan ;) Jag är så tacksam för att bo precis bredvid Segerstas gym,  så jag kan träna och bäst av allt kan ligga på en fysiorulle och sträcka ut ryggen och ”mockningsmusklerna”!


Nej skämt åsido, jag är förstås lite bortskämd med att ha haft mockning inkluderad på Wallstanäs. Men jag är ingen latmask- förra året hade jag 4-6 boxar att mocka och minst 2½ hästar att rida när jag gick heltid i skolan.

Fick en bild på en väldigt trött Chichi, som varit hos veterinären på tandfixning idag… Ser grymt skönt ut!

Det var förstås en hel del att lasta  som Duendecillo skulle ha med sig till sin uppvisning i Finland, bl a drygt 70 kilo hö! Tur att jag är van att packa… Hoppas bara att jag inte glömt något som Jeanna kommer att sakna! Jag är i alla fall 100% säker på att sadel och kandar är med :)

I morgon är det alltså dags för träning med Elitungdomsgänget. Jag och de andra Young Ridersarna rider för Karin, juniorerna för Mads. Ponnyryttarna får vänta på att Jeanna kommer hem och rider på onsdag nästa vecka.

Förresten kan jag passa på att göra reklam för Nationella tävlingarna som Segersta arrangerar på Sigtuna Ridskola/Helgestabodarnas Stuteri helgen 31/3-1/4. Det är klasser från S:t Georges till Olympic Grand Prix Special. Massor av kanonfina ekipage att titta på. Själva har vi ledigt (DC) respektive är hästskötare/funktionär (jag).

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s