Fredag – halvdag ledigt

Idag har jag min första lediga ½-dag, som går åt till 1 timmes sovmorgon,  träna DC med Elitungdomsgänget, samt grillkväll .

Facebook är fylld av inlägg om ”Fredag – veckans bästa dag”, ”Äntligen fredag” och så. När jag gick i skolan ( låter som att det var 100 år sedan) var det förstås likadant för mig, men med den extra känslan ”Tävla!”

Jag älskar att tävla och är tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna, tävlar om det mesta.

Det är lite tomt  i vår tävlingskalender under april, men DC ska få en chans att bo in sig i lugn och ro och jag ger mig själv chansen att hitta alla rutiner på jobbet. Nästa helg blir det definitivt fullt upp med Jeannas starter på Segerstas egen tävling. Veckan därefter ska jag vara med på hästkvällen hos min sponsor My One, och prata om säkerhet och självklart om hjälmar!

Igår kväll hade vi ridhuset helt för oss själva. Mads hade träningar på Lennartsnäs och Jeanna hade ju åkt till Finland. Det var mörkt och tyst när vi kom.

Vi jobbade i en helt avspänd och låg form, bara med lydnad.

PS. Fick mail från skolan med resultatet på senaste Företagsekonomiprovet (MVG-skryt, skryt) . Skönt att ha ännu en sak att checka av som färdig i skolan. DS

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s