När man jobbar hårt behöver man äta mycket

Igår hade vi en riktigt härlig träning med Elitungdomsgänget i solen på utebanan framför Segersta Herrgård. Första gången utomhus med bara en pikétröja. Jag fick massor av hjälp av mamma och Katten som var där och tittade och fotade. Hoppas att det kommer några fina vårbilder från Katten :) Det var kul att träffa en massa kompisar och deras hästar igen! Ikväll är det dags för vår workshop i mental träning.

Katten, DC, jag och Hannah (Tina fotade)

Jag hade tidigare på dagen njutit av vårsolen ute i skogen på ryggen på Darcia och på hingsten Wellington.

Efter träningen spolade jag av DC, körde hem honom och var sedan extremt snabbt tillbaka på Segersta (snälla Katten hade redan mockat åt DC, TACK!). Jag gjorde några sista jobbgrejor för dagen och duschade och bytte om, hjälpte Elsa med kvällsfodringen och sen åkte vi iväg till en jaktstuga i skogen där vi grillade dovhjort. Första gången jag äter det, jättegott!

Jag bidrog till efterätten med en chokladboll stor som en handboll. Finns på Coop för er som blir sugna ;)

Nu är jag nästan klar med min frukost, dags att gå ner och börja jobba!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s