Never give up

På Junior-SM 2010 var jag och Nalle placerade i första klassen och tillsammans med ett hyfsat bra andra kval gick vi till final. På morgonen dagen före finalen fick jag en total chock när jag kom till stallet. Jag bara skrek när jag fick syn på Nalle, och trodde först att han var skadad för alltid (och dessutom att jag förstås inte skulle kunna rida min första SM-final…)

Men tävlingsveterinären Lars Roepstorff kom direkt och tittade på Nalle och lugnade mig med att det troligen var ett insektsbett som han reagerat starkt på. Jag fick rekommendationen att röra mycket på Nalle så blodcirkulationen skulle komma igång ordentligt. På eftermiddagen kom även veterinären John Österdahl och undersökte Nalle och det var redan bättre. Det var inga skador på själva ögat, så vi kunde träna och rida igenom vår Kür!

Bästa Mads hjälpte mig på framridningen söndag morgon, precis som inför kvalen, och så körde vi järnet!

 
Med en 7:-placering i Küren slutade vi som 7:a totalt på Junior-SM 2010.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s