Inspiration!

Grand Prix-dressyr 1 april!

Nej, det är inget aprilskämt, tvärtom!
I år kan ryttarna i Mellansverige tävla upp till Grand Prix redan 1 april hos Segersta Sportryttare. Tidigare år har första GP-klassen i regionen ordnats i Strömsholm i juni.
Totalt delar arrangörerna ut 50 000 kronor i prispengar under helgen.

    
 Mads Hendeliowitz              Jeanna Högberg                           Karin Öljemark

Från Segersta Sportryttares websida:

Sällskapet Segersta Sportryttare anordnar vårdressyr 31 mars-1 april. Segersta blir den första för året, norr om Skåne, att anordna tävling med klasser från S:t Georges upp till Grand Prix. Föregående år har den första Grand Prix-klassen i Mellansverige ordnats i Strömsholm i början av juni.
För ekipage i Mellansverige är detta en unik möjlighet att komma ut och tävla höga klasser tidigt utan att behöva åka till en annan del av Sverige. Vi är bland de första att anordna Grand Prix för unga ryttare och erbjuder också tillfälle att starta Grand Prix Special. Specialen går sällan på svenska tävlingar, men är alltid en av klasserna i de stora internationella mästerskapen.

Närmare 50 000 kronor kommer att delas ut i prispengar. Tävlingens huvudsponsor är Alfab, därtill är veterinär John Österdal, Bålsta Bygghandel, Luc of Sweden, Liquisini hästsportbutik och Guldmane klassponsorer. Guldmane sponsrar S:t Georges-klassen där vinnaren kommer att få ett spiktäcke värt 11 000 kr.

Bland sponsorerna till hederspriser har vi klädföretaget Dagmar (prisbelönta med guldknappen) som sponsrar med moderiktiga kläder, CbyC som sponsrar med smycken, Hemtex med hemartiklar, Amazona Sueca med läderartiklar och Marikas nagelvård sponsrar med en nagelförlängning. Schockemöhle sponsrar med pristäcken.

Lördag kväll anordnas ryttarmiddag på ”32 rum och kök” på Stora Gatan i Sigtuna.

Startlistor och övrig information om tävlingen finns HÄR

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s