Hemma i Enebyberg

Igår kväll kom jag hem och hälsade på min familj efter en första vecka på Segersta. Min lilla vovve var minst lika glad som jag över att ses och vi kramades en lång stund.

Middagen såg ni ju på inlägget om ”75 kg till godo”. Det blev brulépudding också.

Min lediga dag kommer att gå åt till flera intressanta diskussioner som jag hoppas kunna berätta mer om lite senare…
Förmiddagen innehåller även arbete med min inlämningsuppgift i filosofi, som ska handla om människans rätt att döda djur eller inte ur olika filosofiska perspektiv. Ska även till skomakaren och fixa mina cognacsfärgade Königs som släppt lite i en söm.

I eftermiddag åker jag tillbaka till Segersta för att rida lektion för Mads, det ska bli kul!

Just nu är jag väldigt nöjd med att ha sommartid för jag hinner hem till stallet med DC innan det blir alltför mörkt. I måndags skrittade vi till Segersta i skymningen och DC var jättemodig med hans mått mätt. Även på hemvägen verkade han veta vart han skulle och skrittade på i bra tempo utan att titta alltför mycket på brevlådor och andra farligheter.


Lite tävlingssugna…

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s