Ledig dag – fullt ös, medvetslös

Efter en välbehövlig (men för kort) sovmorgon åt jag pannkakor och färskpressad apelsinjuice till frukost framför TV:n med Chichi i knät. Fick glädjande besked om betyget på min senaste engelska-uppgift. Kollade även av vilket skolarbete som måste göras de närmaste nätterna ;)


Jorden sedd från rymden när det är natt. Bilden är sammansatt av flera satellitbilder från Nasa.

Världens gulligaste skomakare lovade att behandla mina Cognacsfärgade stövlar som de dyrbarheter de är och att ha dem klara på 20 minuter – det kallar jag service!

Under tiden bjöd mamma på lunch på Texas Longhorn. När jag precis hade fått min mat fick jag även ett viktigt telefonsamtal, så medan maten fick vänta med folie över sig diskuterade jag och uppringaren väldigt trevliga saker. Jag återkommer om vad så fort jag har en möjlighet.

Eftersom jag skulle ha lektion för Mads kl.16:00 och hade Jeannas nytvättade hästtäcken Stigsbergs Gård åkte jag mot Segersta redan klockan två. Det var äckelväder borta i Bålsta, så jag bestämde mig för att hämta DC med transporten istället för att rida till ridhuset. Min lilla gris var för övrigt i stort behov av att få benen ordentligt rengjorda, så det var rätt beslut att köra honom och ta in honom i spolspiltan före träningen.

Vi hade ett väldigt givande träningspass och jag fick mycket bra grejer att jobba med närmaste tiden.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s