Påskhelg – ofta en intensiv tävlingshelg

På Påskaftonen är jag ledig så jag hinner med två släktmiddagar; idag hos min moster i Sollentuna och imorgon hos min farbror på Ekerö. På söndag börjar jag lite senare, så jag kan sova hos mina föräldrar två nätter och ser fram emot att dela täcke med min gosiga lilla hund.


Chichi

Påskhelgen har oftast varit en intensiv tävlingshelg för mig. Jag red bl a min första lokaltävling en tokvarm Långfredag, med lilla russet Ponti. Men DC och jag ska inte ut på banan förrän 19 april och sedan är det troligen maj som blir en intensiv tävlingsperiod för oss.


Ser fram emot att det förhoppningsvis är snöfritt vid nästa start.

Den här är påsken tävlar jag alltså inte själv utan har fixat och grejat åt Jeanna & Peikko, som red MsvB:4 i Enskede och blev 2:a . Jeanna startade även Wellington i S:t Georges och VANN på över 71%. GRATTIS :)
På måndag är det tävling i Örebro och då åker Jeanna, jag och några pållar.
Nästa helg arrangerar vi regionala dressyrtävlingar på Segersta!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s