Sponsoruppdrag tisdag kväll – Nu blir det reklam! :)

Som ni ser här till höger är My One en mycket viktig sponsor för mig.

Tisdag 10/4 är det lite ”Pay-back-time”,  så jag kommer att medverka på hästkvällen i My One-butiken i Enebyberg. Mitt uppdrag är förstås att vara frontfigur när det gäller att alltid använda hjälm. Jag kommer att berätta om hur jag tänker när det gäller hjälm i synnerhet och säkerhetsfrågor i allmänhet .

Jag hoppas också att flera av kunderna bestämmer sig för att gå in på  riders4helmets . Det finns riktigt bra informations filmer och forskningsresultat på websidan.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s