Förmiddag med Liza Minelli, kväll med My One

Hoppas att jag inte sett alltför trött ut idag efter gårdagens tävling i Örebro;)  Vi släppte först av Wille på Herfsta och var klara på Segersta ca 23.00.  Jag skulle egentligen ha fått besök av en reporter inför en tidningsartikel på förmiddagen, men det var lika bra att han behövde skjuta på fotograferingen, för jag tror inte att jag var särskilt vacker i morse…

Jag började dagen med morgonfodringen av alla pållarna på Segersta, det vanliga stalljobbet och så red jag för första gången Jeannas egen Prinsessa Liza Minelli. Hon är ju en av mina särskilda skyddslingar, så det var kul att göra i ordning henne åt mig själv idag.

På Herfsta gjorde jag vanliga stalljobbet och red bl a Jeannas Darcia på en tur ute i regnvädret. Vi fick sällskap av Maya och söta skimmelponnyn Atom.

– – – – –

Ett stort GRATTIS till Minna Telde som tillbringat påsken i Toledo i Spanien och gjort strålande resultat med både Santana och Deinhardt.  Minna rider i en väldigt snygg hjälm till fracken!

bild-1

Bilden är från  Dressyrringens hemsida .
– – – –

Nu på tisdagskvällen har jag tillbringat ett par timmar i Enebybergs-butiken hos min sponsor, träffat kunder och pratat om att alltid ha hjälm på huvudet när man rider.

En representant för säkerhetsvästar fanns också på plats och hjälpte till med utprovning av dem.


Några av mina pensionerade hjälmar…

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s