Don Cameron på Lejondalstävling

Ikväll har vi har vi varit på Lejondal och tävlat. En MsvC:1 bara 3 mil hemifrån – suveränt!

Vi fick ett sent startnummer på denna kvällstävling; min starttid var först 19:12. Superbra för då hann jag ändå jobba rätt länge. Jeanna och jag ska åka till Lidköpings nationella meeeting i morgon, så vi slet rätt bra för att bli klara med allt vanligt jobb och packningen innan jag var tvungen att gå.

Min lerhög till häst behövde dessutom ett bad – tur att det inte är så kallt utan att han kunde stå och torka med några fleecetäcken på sig medan han flätades.

Middag blev det i bilen i form av min vanliga tävlingsmatsäck, stekta äggmackor och nyponsoppa, levererat av min bästa groom – mamma!

Jag är väldigt nöjd med både DC’s och min egen insats idag! Vi kom, trots ett antal 8:or, inte alls upp på de procenten jag hoppats på, men det gör detsamma när känslan var så bra som den var. Dessutom har DC uppfört sig som en superstjärna i alla lägen både idag och igår!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s