Fotomodell

Idag kommer fotografen som ska fota mig till en artikel i lokaltidningen. Haha, jag lyckades dra några streck med eyeliner, så jag kommer förhoppningsvis att se lite piggare ut än vad jag brukar göra vid 9-tiden efter lite morgonfodring och annat förmiddagsjobb i stallet.

Jag blev intervjuad i säkert 45 minuter häromdagen, faktiskt riktigt kul. Får se vad som kommer med, man vet ju aldrig hur det blir i slutänden, men jag har lärt mig att respektera yrkeskategorin journalister. Man kan som intervjuad inte ha synpunkter på vartenda ord som skrivs, så länge man är korrekt citerad. Jag behöver ju inte ta åt mig om det råkar stå att jag mockar med en gödselkratta när det borde stå grep, som det blev en gång när det skrevs om mig ;)

DC är den första av mina hästar som står på halm- det är inte helt omöjligt att det kunde gå att mocka med en kratta….

Igår kväll kom jag hem sent, men det var det värt efter bl a en lång fika med Kristine. Det som var lite sorgligt var att bilen som var intressant, en vinröd Volvo 850, hade blivit urladdad för att någon annan provsittare hade glömt en lampa på ;( Får se om den finns kvar när jag har en chans att kolla igen.

När DC och jag kom till ridhuset var klockan massor, men det var lite svag musik på och riktigt ensamt och mysigt att vara bara vi.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s