Stolt och tacksam igen!

Alltså, jag kunde aldrig föreställa mig vilken uppmärksamhet det skulle bli kring att jag skrev här på loidressage om hjälmanvändande, då i början av januari!

Jag är otroligt smickrad över att ha hamnat på Riksidrottsförbundets ”Bragd-sida” och jag hoppas att jag kan inspirera någon att fortsätta att rida med hjälm i alla lägen. Jag sitter överhuvudtaget inte upp på en häst utan hjälm även om det är 30 grader varmt, så i sommar kommer jag att vara grymt nöjd med ventilationen i mina nya snyggingar.  Kolla här till höger på sidan ->.

I sällskap med Angelica Augustsson, Per Duvefelt och en del andra idrottare:

4 kommentarer

Under Allmänt

4 svar till “Stolt och tacksam igen!

  1. Imponerande :)
    Tack för en grym blogg!

  2. Elina

    Grattis! Så glad för din skull :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s