Bortskämd!

Idag är jag ledig från jobbet, vilket innebär att jag är hemma hos mina föräldrar över dagen :)

Jag och DC red ett väldigt givande pass för Karin igår, jag fick många bra saker att jobba med och fundera över. DC kom till Segersta direkt från Ultuna, med nyskodda lackade hovar. Bästa mamma och Lisen hade kört honom till hans skoning, själv var jag tvungen att åka in till skolan på eftermiddagen och göra en redovisning. DC kändes mjuk och väldigt samarbetsvillig, vilket är extra kul med tanke på att vi ska tävla imorgon!

Jag åker tillbaka till Segersta ikväll och rider ett pass på DC så att vi är fit for fight till imorgon, men först har jag lite planer för dagen här hemma:

  • Långfrukost med mig själv – jag äter mumsiga French Toast och bloggar :) Jag inser hur bortskämd jag varit med snabb internetuppkoppling – jag blir helt chockad över hur snabb datorn är nu när jag inte använder mitt mobila bredband ute i skogen, haha!
  • Sushi-lunch med mamma och pappa – jag har längat efter sushi läänge nu!
  • Titta på bil åt mig med mamma och pappa
  • Fika med Kristine, som jag inte träffat på över en månad. Espresso House kanske?
  • (Lite skolarbete)

Det kan nog bli en bra dag, strålande sol ute också!

Häromdagen var jag och DC ute och red en sväng med Hannah och hennes ponny Monet. DC skrittade lugnt i samma tempo som Monet galopperade, kolla den här söta filmen. Bortse från DC’s skitiga man ;)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s