Gräsligt väder – grym start!

Vilket vidrigt väder! Det ska ju vara vår nu och inte snöblandat slaskregn som blåser rakt in under kläderna :(

Bortsett från äckelvädret har vi haft en helt grym start på Lidköpingsmeetinget! Jeanna & Willing and Able (De Niro – Ampere) gick ut som sista ekipage i FEI´s Mästerskapsprogram MsvA. Wille hade definitivt inte några problem med att ha blivit väckt extra tidigt och åkt buss 30 mil – han visade hur det ska gå till VANN med 2 % marginal före Elin Aspnäs & Donna Romma. Grattis! :)

20120420-165355.jpg

Nu sitter vi i cafeterian och tittar på tävlingarna. Dessutom visas världscupfinalen på storbilds-TV :) Amanda och Nicke har startat i Intermediaire IB, Märta Louise är glad maskot som vanligt! Wille och Vilja är installerade i stallet, lite senare ska Jeanna rida ett pass på Vilja och sedan är vi ganska klara för dagen.

20120420-165255.jpg

Nästa start är det Wille igen, i S:t Georges i morgon förmiddag. Tacksam för att det är start först 11:16, med tanke på vår tidiga morgon idag:)

Vill ni hänga med i resultaten så finns all info HÄR

4 kommentarer

Under Allmänt

4 svar till “Gräsligt väder – grym start!

  1. Hej Louise :) Har du tid/lust att svara på några frågor om sthlm idrottsgymnasium ? (såg på deras hemsida att du hade gått där) Är mitt uppe i omvalet med ångest över mina val, haha ;) Superfin hemsida/blogg förresten ! :]

  2. HA! Vad var det väl jag sa!? Och du som inte trodde på mig när jag svamlade om snöstormen. Där fick du. Hälsa och gratta Jeanna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s