Först duktiga Wille! Sedan dags för gosiga Vilja

Först ut av ”våra” hästar idag är gårdagens duktige MsvA-segrare Willing and Able. Jeanna och Wille rider alltså S:t Georges som nr 23 i startfältet med 30 ekipage. I eftermiddag är det dags för Intermediaire II med Kataleijs Vilja. Vilja var så gullig igår när jag ryktade henne – hon höll på att välta när hon ansträngde sig för att kunna klia tillbaka på mig, gosiga hästen!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Wille och Vilja är nöjda med att Lidköping varit generösa med spånet – 3 balar/box är inte dåligt!

Precis som igår är konkurrensen rejäl – ett nationellt meeting ganska mitt i landet drar förstås massor av högt rankade ekipage. Många av mina medtävlare från Junior SM både 2010 och 2011 har fyllt 18 och är också här med sina hästar för att kvala till Young Rider-SM som går i augusti.

Vi hade jättetrevligt igår kväll och var ute och åt tillsammans med bl a våra kära klubbkompisar Amanda Eklund som rider i Lövsta Future Challenge och hennes mamma Christina och bästa lilla chihuahuan Märta Louise.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s