Hem till min egen älskling :)

Willes start i Intermediaire I var 10:30, så det blev inte så stressigt denna morgon heller, så himla skönt efter vår helt galna torsdag då jag förutom jobbet tävlade med DC och vi packade in i det sista…..

Willing and Able har definitivt fått helt rätt namn! Han  gjorde en helt grym debut i Intermediaire I – Jeanna och Wille red på 70,175% och blev därmed 2:a i klassen. Stort grattis för en alldeles fantastisk helg till Wille, Jeanna och Willes ägare och uppfödare Linda!

Jag hann helt enkelt inte skriva något mer igår, trots att Viljas start i Intermediaire II var först 19:16.  Även DC’s pappa Dionysos 1038 tävlade i klassen med Anna Svanberg på ryggen. De slutade 2:a på 67,939% och sedan var det supertajt till och med Jeanna och Vilja som, trots att domare C, Bo Åhman, höll dem som 1:a och de hade totalt 67,281% , blev slagna av 7 ekipage.

På eftermiddagen idag var det dags för Vilja i Grand Prix, som sista klass under denna meetinghelg.  Vilja hade några kostsamma missar och fick 62,83%.

Vi har haft supertrevligt och hästarna har skött sig exemplariskt. Nu är vi hemma och jag längtar efter att få träffa min egen älskade DC som fått vara matte-lös i tre dagar! Jättetack till Elsa som tittade till honom och befriade hans hovar från ca 2 kg lera/styck och förstås till Amie och Myran som ställt upp extra och mockat. Tyvärr har han dragit av sig vänster framsko, men jag hoppas att någon kan hjälpa mig att få på den i morgon.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s