Home sweet home

Vi landade på Segersta vid 20.10 igår kväll efter att ha levererat helgens storstjärna Wille till hans box på Herfsta. När vi hade nattat Vilja och packat ur lite från bussen ramlade jag, efter en klart nödvändig dusch, ner i min supersköna dubbelsäng i mitt varma rum. Otroligt uppskattat efter helgens hästbusscamping ;)

Igår kväll fick jag veta hur det gått för min gamla klubb Waxholms FRK som red Division III på Mälaröarna. De vann och tog därmed en Finalplats! Ni är grymma – GRATTIS!

En grattisgrej till förresten – Jeanna är nu rankad 4:a i Sverige, efter Tinne, Patrik och Minna. Wow!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s