Jag skulle kunna svära ordentligt!

Igår blev vi alltså tvungna att åka till hovslagaren :( DC hade dragit av sig den ena skon i leran i hagen och den andra framskon satt halvlöst. Dels hittade vi inte skon, dels vågade jag ändå inte be att få den påslagen hemma när det är minst 5 veckor kvar till skoning och skon dessutom satt på hoven vi haft bekymmer med hela vintern. Bästa Henrik tog emot och fixade snabbt till båda framfötterna på min pålle som var kanonsnäll och duktig.

Efter en tur förbi en onämnbar hamburgerkedja fick RUT dra oss hem till Segersta, där jag skrubbade av DC ordentligt och sedan red ett pass.

Även idag blev det ett dressyrpass, och Jeanna hjälpte mig med träningen. Hon satt dessutom upp på DC en stund och jag fick mycket bra hjälp! :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s