Plugg och prov – HJÄLP!

I morgon är det stora provdagen i skolan. Filosifiprov på förmiddagen och Företagsekonomiprov på eftermiddagen. Jag fattar inte hur jag ska bära mig åt för att få ihop det!! Provet i Företagsekonomi är på kapitel jag inte ens börjat läsa…

Har försökt att plugga de senaste kvällarna, men det är inte helt enkelt när man jobbar hela dagen och sedan gräver fram sin Don Cameron ur leran för ett ridpass. Det blir inte så många timmar kvar att dela upp på plugg och sovning…

Idag jobbar jag och Linn (som är praktikant hos Jeanna på onsdagar) på med allt vanligt stalljobb och ridning. Jeanna åker till Västervik med Wellington på hingstvisning efter lunch. Efter jobbet planerar jag att skritta ut med DC, som jobbat på riktigt ordentligt de senaste dagarna och sedan åker jag hem till mina föräldrar. Det blir lite nämare att åka in till skolan från Enebyberg, men framför allt får jag träffa Chichi <3


Baby Chichi. 8 veckor, första dagen hos oss maj 2009.


Baby Chichi i storskogen – vår lavendelrabatt ;)

Mamma har förresten hittat tyg till min studentklänning – ska bli kul att se om det är något jag gillar ;)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s