Världens vackraste vita Prins

Jag har lovat att visa mer av min ängel – Phantom of the Opera.

Filmen är ännu en av dem som pappa lyckats rädda från en oläslig DVD. Den är filmad första gången vi träffades hos Malin i Alvesta och provred. Det var total kärlek vid första ögonkastet och vi stannade spontant kvar i Småland över natten för att även rida ut på söndagen. En vecka senare åkte han med oss hem!

Ängel var han hela sitt liv! Efter en sparkolycka i hagen, med fraktur på vänster fram, repade han sig aldrig ordentligt igen utan for till hästarnas himmel 2008. En snällare häst får man leta efter och det är så fruktansvärt att han av alla underbara varelser inte finns här länge.


Final i Allsvenskan Division III. DC är den första häst som får använda täcket, som fortfarande har PH´s vita hårstrån på insidan ;(


Dagen före olyckan. Visst är tränset och lindorna underbara!? :)

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Världens vackraste vita Prins

  1. Malin Håkansson

    Tack för att du visar filmen på PH. Det gör ont i hjärtat att han inte finns kvar. Men hans tid hos dig och mig var helt fantastisk och jag vet att han alltid kommer finnas i våra hjärtan. Kram till dig och din underbara mamma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s