Don Cameron – vilken stjärna!

Igår  morse fick jag stiga upp kl 05:00 eftersom jag hade sovit hos mina föräldrar. Vi arrangerade första omgången av Ponnyallsvenskans Divivion 1 hemma på Segersta, så ingen häst skulle ridas och jag ägnade istället förmiddagen åt att vara extremt noggrann med mockningen. På Herfsta var det blandat jobb med bl a lite olika ridning, longering, promenad,  samt  bad och knoppning inför en visning.

Efter jobbet var jag och red DC . Han vilade i fredags när jag var på Mösspåtagning och Idrottsgymnasiaden. I torsdags när jag skrev mina båda prov vilade han också nästan – mamma longerade honom (hon har världens träningsvärk i armarna – han är inte jättelydig med henne, hihihi) och Malin kiroprakterade på honom, vilket lär vara rätt ansträngande för kroppen.

Jag tror att han längtade en liten aning efter sin matte – min häst var supergosig och fantastiskt duktig. Vi red bort till ängen igen och på vägen var DC rätt pigg, så jag passade på att trampa honom lite. Väl framme toppades vårt pass av att min fina, duktiga pålle bjöd på 5 byten i vart 3:e! Lika klockrena som de i vart 4:e häromdagen:) HAPPY!!!


DC´s uppfattning om en bra After Work :)

1 kommentar

Under Allmänt

Ett svar till “Don Cameron – vilken stjärna!

  1. ylva odelberg

    p`åt baa!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s