Utveckling och avveckling

Min fina pålle har haft det bra den här veckan – han fick slappa i hagen i solskenet i lördags när det blev lite väl tajt att hinna rida före Jeannas starter på Livdragonerna. DC vilade även på tisdagen, då jag hade massor att göra (leta studentklänning t ex) och kom tillbaka till Segersta så sent.

Vi har skrittat barbacka och galopperat barbacka och i onsdags körde vi ett ordentligt dressyrpass för Mads.  Kul var att Mads tycker att vi har utvecklats mycket sedan vi hade ett ”riktigt” träningspass tillsammans med honom förra gången.

Igår kväll red vi även ett pass för Jeanna. Vi tog oss till Segersta på rekordtiden 12 minuter! (Det har alltså kunnat ta upp till 45 min förut..!) Jag tror att DC har kommit på att grusvägen är mindre läskig (och risken att bli attackerad av de inte längre levande korna mindre) om han travar så snabbt han kan :)  I regnet var vi nog en rolig syn – önskar att jag hade kunnat fota oss;  Jag i Königsstövlar, Pikerurbyxor och Dracula-regnrock, DC iförd OS-kandar, blått regntäcke och lerklumpar i manen…

Nu siktar jag på att vi ska ha en formtopp på lördagens tävling. Vi har fått en riktigt sen starttid, vilket jag är glad för, så jag hinner med en del jobb innan vi åker till Vallatorp.


Chichi – Det bästa med att vara hemma hos mina föräldrar

Nu försöker jag att få nätterna att räcka till för slutuppgiften i båda kurserna Företagsekonomi och Information & Layout! Jag har valt att göra och presentera min analys av en årsredovisning. Företaget som fått äran att bli analyserat är en av mina sponsorer,  IT-företaget HiQ.
HiQ

Till mina tidigare Företagsekonomiuppgifter har jag haft väldigt stor nytta av mitt eget lilla företag loidressage, men så långt som till årsredovisning kommer det nog inte att komma. Känns inte riktigt som mitt framtida fokus att utveckla ett börsnoterat företag  ;)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s