Rapport från Djurgårdstävlingarna – första dagen

En härligt varm och jättetrevlig dag med många vänner och bekanta på Djurgården. Jag har gått i långärmad skjorta trots värmen, för att slippa ”bondbränna” fram till 8 juni då min ärmlösa studentklänning ska på. Mindre än 3 veckor kvar..!


Publik på Djurgården


Jag hittade mig själv på programmet. Bilden är från förra året – med förstoringsglas kan man se mig sticka upp som placerad nr 7 i MsvB:4.


Äntligen har jag fått till rullknoppar som inte ser HELT hemska ut! Jag är van att vika knopparna och har haft väldigt svårt för rullningen. Men övning ger färdighet!


Trött Darcia drack som en häst(!) efter sin start i PSG

Jeanna red Nationell St: Georges med tre av pållarna och de var placerade alla 3!!!

  • Willing and Able fick  bäst resultat  av dem och fick gå på prisutdelning! Han var placerad 3:a på 69,86%
  • Wellington fick 67,50% och blev placerad som 8:a. Även han fick gå på prisutdelning och hjälpa till att hämta Jennie Larssons blå-gula rosett.
  • Darcia hade 67,15% och tog sista placeringen – 9:a.

Mads & Jimmy var 4:a och Philippa & Levall 5:a, så totalt 5 av 9 placeringar i S:t Georges gick till Segersta!

Min Elitungdomskompis Mimmi red MsvB:4 på förmiddagen och var placerad 4:a med Whoopee – Grattis!

I morgon blir det en tajt dag. Själv ska jag debutera MsvB:2 med Don Cameron och Jeanna gör tre starter i tre olika klasser- den sista är med Vilja i Intermediaire IB kl 18:17 –  så vi har minst sagt fullt upp hela dagen! Jag bör kunna få i mig lite lunch och ta hand om några av hästarna på Herfsta, innan det är dags att förbereda min och DCs start och köra in till Stockholm med DC. Jag är riktigt peppad inför att tävla imorgon igen!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s