88% klart och 14 dagar kvar

Nu är mina gymnasiebetyg inskrivna för 2200 poäng av de 2500. Jag har även fått iväg slutuppgiften i Specialidrott som var DET SISTA JOBB JAG GÖR I SKOLAN EFTER 12 ÅR!!!

Slitet med Företagsekonomin som jag gnällt om här på loidressage – analys av årsredovisning , bokslut etc  – har lönat sig. MVG i både Företagsekonomi A och B, tillsammans 200 poäng. Jag är så stolt och glad över det :)

Det var visst mina föräldrar också, för jag har fått den här klänningen att ha t ex på avslutningsfesten 5 juni.

Men ingen rast – ingen ro. För att jag inte ska få sova för mycket har jag börjat plugga på BE-teorin, så att jag kan få ett uppgraderat körkort så fort som möjligt. Don Cameron sätter mer muskler varje dag som går, så det är dags att vikta upp släpet snart..

Idag startade Patrik Kittel med Jeanna kl 07:00 så det var en tidig morgon för att få Liza klar för träning. Jag lyckades i alla fall skjutsa både mat och hästar åt det håll de skulle vid rätt tidpunkter! Arbetsdagen avslutades för min del med att skicka hem vårt kära lilla Mumintroll Peikko – Duendecillo P – till Finland för sommarens hingstaktiviteter.


Bild från Jeannas Facebook – den har 325 gillningar (!!!)

Därefter var det packning av bussen inför Jeannas och Lizas Norrköpingsresa. De åker i morgon och startar Grand Prix på lördag och Grand Prix Kür på söndag.  Så jag och hästarna är ”ensamma hemma” fre-sön. DC får stå i Lizas box på Segersta över helgen – det blir lite enklare för mig att hinna med allt inklusive Dressyrallsvenskefinalen på lördag, då DC och jag rider i Division II-laget. Det ska bli grymt kul att tävla med laget, något som blir premiär för Don Cameron. När jag red Allsvenskan i höstas var det i Division I med Nalle.


Nalle och jag 5:a individuellt i Div I-omgången på Hogsta 2011.

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “88% klart och 14 dagar kvar

 1. Tina

  Hej Loi!
  Tack för din roliga och positiva blogg.
  Och stort grattis till dina finfina betyg!

  Läste om det här med BE-behörighet.
  Du känner väl till de nya reglerna som börjar
  gälla 2013? Läs mer om det här:
  http://www.tidningenridsport.se/Nyheter/Sverige/2012/4/Nya-korkortsregler-fran-2013/

  Hur gick det med bilderna från Flavia förresten?
  Hon är så himla bra på att ta hästfoton. Dessutom är hon jättekul att rida ut med. Hon
  har haft häst i Täby sedan 12-års åldern. Och hon är 1 år äldre än mig… Så hon kan varenda liten ridstig och känner varje träd och kotte! ;)

  Kram!
  Tina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s