Totalt hjärnsläpp!

Efter att ha avslutat tisdagskvällen med 1½ timmes millimeterstädning av sadelkammaren och sedan bakat fyra äppel- och kladdkakor inför Patrik-träningen måste jag ha fått något slags overload och igår förmiddag total kortslutning i min hjärna…

Jag åkte från Segersta mot Herfsta för att lämna Darcia där och istället hämta Liza, samt plocka med mig cateringlunchen från Ekolsunds Värdshus. När jag var mitt emellan Segersta och Herfsta kom jag på att jag körde med en tom buss!

Jag hade glömt Darcy kvar på Segersta resklar med transportskydd och allt på sig!! :) :) Bara att vända och hämta henne – tur att det är så nära att hon troligen knappt hann fundera över varför hon stod där med grejorna på sig.

I övrigt avlöpte dagen utan problem, solen strålade över ridbanan och hästarna gick förstås super under Patriks ledning.

HÄR är en länk till Patriks websida där han skriver om dagen.


Foto: Karin Öljemark

DC hade en välförtjänt vila igår efter ett ordentligt dressyrpass med Karin i förrgår kväll. Patrik (inte Kittel utan Dubonnets husse) och jag red för Karin och delade utebanan med Julia, Maria och Nina. DC muppade sig ovanligt lite, vilket däremot Julias 6-åring Don Rudi gjorde, men vi bara skrattar och tänker ”de knäppaste brukar bli bäst”. Nej, skämt åsido, DC var superfin och jätteduktig – extra kul när Anna hälsade på . Att hon hade tid att komma var inte lika kul. Det berodde på att hästen hon varit och besiktat inte var OK och fick åka hem istället för till Anna.


DC hade Smurf-kläderna!


Haha, vann tävlingen med Patrik (P) & Kexet om att skritta på Mads, tyvärr var priset att nästan bli dragen ur sadeln av målstolpen… ;(

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Totalt hjärnsläpp!

  1. Anna

    Kul att träffa dig också! Man längtar verkligen efter att få komma igång och träna igen, när jag såg dig och Karin… Letar vidare, snart ska det väl finnas en häst till mig också…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s