Hot, hot, hot

Stackars Jeanna och Liza som har kört/åkt buss till Norrköping i eftermiddag i den här värmen! Liza gick i alla fall igenom vet-checken och startar som nummer 7 imorgon!

Mig och DC var det bara lite synd om på förmiddagen, då vi red ett pass i solen på utebanan för Jeanna innan hon åkte. DC fick en rejäl dusch efteråt och sedan fick han stå inne och svalka sig. Det är faktiskt skönt i Lilla Stallet, mycket betong och stora öppna fönster gör det svalt även på dagarna.


Don Cameron lånar Liza Minellis box – helt OK att stå där istället för stjärnan som är ute på äventyr

DC hade tur efter lunch, för medan jag var på Herfsta släppte snälla Hannah ut honom i en hage så han fick sola lite och snacka med söta Darcia.

Vårt ridpass gick bra – det känns kul inför morgondagens Division II-tävling med Segerstalaget.
Det ska bli väldigt varmt i morgon också verkar det som. Jag måste komma ihåg att äta och framför allt dricka ordentligt. Förra helgen höll jag på att svimma när jag hade hälsat och red ut från banan med spränghuvudvärk. Ska nog fixa lite Resorb vätsekersättning också – det räddade mig verkligen på de stekheta Strömsholmstävlingarna i somras. Mamma lovade att ta med Mash till DC så vi får i honom lite extra vatten.


Det här är nog den svettigaste häst jag sett – Nalle förra sommaren – det droppade om honom

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s