Final!

Idag är det alltså den stora Finalen! Och nu syftar jag inte på Eurovision Song Contest, utan på den betydligt viktigare finalen i Div II ;) Det ska bli riktigt kul! En ordentlig rapport kommer såklart att dyka upp här på loidressage. Tills vidare kör jag på lite positiv förstärkning/peppning och uppmuntran:

Div II 2009 – Jag och Grandessa, Anna och Danilo, Miccan och Marco. Dessi och jag vann individuellt också :)

Div II 2010 – Jag och Danilo, Helene (här på Yawarro men tävlade Monark), Isabelle och Solo

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Final!

  1. Stort lycka till idag!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s