SEGER i Div II 2012!

Först ut i laget var Nina och Orville von Bay, de red ihop över 60% och satte standarden för oss andra – alla SSS-ryttare kom över 60-strecket :) Vårt nästa lagekipage var Jenny och Chagini. Chagini såg riktigt fin ut redan på framridningen, och Jenny fick till en fin prestation inne på banan – drygt 63% och de var bland de första ekipagen utanför placering. Efter en mysig lunch/fika i solen var det dags för Sara och Fly. De red ihop nästan 64% och knep sista placeringen – Grattis!
Don Cameron var på hugget idag! Jag satt upp på parkeringen, och sedan tog vi oss till framridningen i någon sorts blandning av piaff, passage, skänkelvikning och jämfotaskutt… Även idag hade vi lugn och ro under uppvärmningen eftersom jag valde ridhuset istället för utebanan. DC sansade sig snabbt och energin gick ut i fina gångarter istället för att bubbla över. Jag var förstås löjligt tävlingssugen – det finns väldigt få saker som får mig så taggad som lagtävlingar :)
Ritten kändes super, jag kunde verkligen rida varje, varje steg och DC var uppmärksam och verkade anstränga sig för att göra rätt. Vi placerade oss som 3:a individuellt på 66,6%! Dagens absolut bästa var att vi fick en 8:a på ryggningen (som jag alltså kom ihåg att stanna och göra – DC fick sitt utlovade äpple för det!). Den kändes perfekt, men jag blev ändå chockad när jag såg 8:an i protokollet.. vi har haft det rejält trassligt med våra ryggningar tidigare.
Laget kom 2:a denna omgång! I laget har under de första omgångarna även Helena Wiklund & Leander Mellergård, Fredrika Söderström & Siquita och Julia Pedersen & Eternell ridit. Våra sammanlagda resultat räckte till att ge Segersta Sportryttare TOTALSEGERN i Div II i Uppland 2012!

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “SEGER i Div II 2012!

  1. Åh, grattis till ditt fina resultat samt lagets duktiga ritter!!!! =) Härligt o ha TRE rosetter med de bästa färgerna på på en dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s